affirmation ...





TISDAG 26 MAJ 2009

I know that every day is only a stepping stone on my pathway.

// Louise L. Hay














affirmation ...





TORSDAG 14 MAJ 2009

My Higher Self pilots my life!

// Louise L. Hay














tillsammans ...

"Vetskapen om tid och rum och dess illusionära vision på er jord gör att ni uppnår kunskap som tar er ur samma begrepp. Ni behöver träna era medvetanden på att transcendera tiden. Först då får ni förståelse för ert arbete genom tiden. Tänk er hela tiden in i situationer och se helheten i dess uppvisande. Där finns lektioner till er alla. Ingenting sker utan grund och anledning. Allting har en mening.

Ni har också en mening. Meningen är att förena mänskligheten. Ni har redan förstått att det inte gäller ett uppvisande av individuella talanger. Sådant är helt ointressant för systemet. Det är vad ni åstadkommer och skapar gemensamt som är av intresse för mänskligheten och därmed systemet. Ni är alla en länk, en oerhört betydelsefull länk i systemets kedja, i dess helhet. Ingen länk saknar betydelse och ingen länk är viktigare än någon annan. Ni har hört det förut och ändå tvivlar ni på er egen förmåga, er egen uppgift i detta liv? Ni ÄR er egen mission. I ert varande, i ert handlande är ni er livsuppgift. Ni kan inte se det för att ni redan är i det. Därför behöver ni en spegel. Det är vår uppgift att spegla er i Skaparen genom ert inre, för att ni ska kunna se vem ni är. Ljuset i våra hjärtan, kärleken i Universum, längtan till oändligheten – det är ni!

Ta vara på varje ögonblick
som livet ger er. Framför allt de svåra och obehagliga stunderna, för det är där ni speglar era läxor och missioner. Lär ni er att läsa av spegeln rätt, så behöver ni inte uppleva dessa stunder av obehag igen. Följ flödet, möt det ni möter med hela er tacksamhet och se helheten i allt. Se väven som väver ihop er alla till en gemensam skapelse av er framtid. Ni är eviga, ni är eniga och ni är helheten – tillsammans – inte en och en.


I all kärlek
ÄrkeÄngeln Gabriel
Med Högsta Församlingen"


gm Siljans Måsar – delar ur budskap 12



Se alla möten som värdefulla speglar för själslig utveckling - jag övar och ökar min medvetenhet särskilt i svåra möten.
//Maud E

RSS 2.0