julmarknad ...

på STREET. Kl 11-18 den 13-14 december dukar Stefan och jag, upp vår skapande sida. Här ser du några idéer på vad vi har i vårt "kreativa" tält.
Vi dukar upp frukostbrickor med ansiktsprofiler - nu även som värmeljushållare (design Maud).


elegant förpackade i cellofan ...

Hösten har gått i det kreativa, producerande och mysiga tecknet. Vi har med stor glädje och inspiration producerat mängder av värmljushållare i glas; klädda med tillhörande servietter, frostade med hjärtan, stjärnor eller diamanter och pärltrådsdekorerade. Några har vi rullat i vackra glaskulor. Alla lyser de vackert med kompletterande, färgade ljus eller doftande kaffebönor! (design Maud & Stefan)



Varmt välkommen att hitta present- eller julklappstips ... och träffa oss!

//Maud E

angående Lucia ...

min gode vän Tomas Frankell, Deva Center, läste att Luciafirandet snart är ett fall för diskrimineringsombudsmannen. "Detta orättvisa med endast kvinnliga Lucior."

På en framsynt och smått revolutionär skola hade eleverna visst redan gjort uppror och utsett en kille till Lucia ... Tanken får mig att småle och piggar upp i vintermörkret.


Jaa - den får mig i alla fall att småle, men uppiggad - vet inte!? Så vitt jag vet var Lucia en kvinna, men jag kan kanske ha fel.
//Maud E


RSS 2.0