affirmation ...





TORSDAG 11 JUNI 2009

Patience is being at peace with the process of life.

// Louise L. Hay















från Dalai Lama ...

In disagreements with loved ones, deal only with the current situation. 
Don’t bring up the past.





The past is over.
//Maud

safari ...


                           
Möt Afrikas vilda djur på nära håll i t ex välkända Kruger National Park som ligger i den nordöstra delen av landet.

Sun City norr om Johannesburg lockar med kasinon, golf och bad. Sol, bad, dykning och surfning finner du runt Durban och längs Garden Route.

Det vackra Garden Route, i landets sydvästra del, erbjuder även blå laguner och vilda klippformationer. Prunkande vingårdar med goda viner att provsmaka finns i vinområdena runt Stellenbosch.



Kapstaden, moderstaden, med det ståtliga Taffelberget i bakgrunden är den mest europeiska staden i Sydafrika. Sydafrika har något för alla!

 

 

Tur till Pretoria  ◊  Lesedi Cultural Village  ◊  Blyde River Canyon  ◊   Pilgrims Rest   ◊   Krugerparken  ◊   Privat safari lodge  ◊   Garden Route    ◊    Hermanus   ◊   Vintur till Stellenbosch   ◊ Cape Town  


Besök hemsidan och se hela programmet.

//Maud E


affirmation ...





MÅNDAG 8 JUNI 2009

I am my own best friend.

// Louise L. Hay














sommarvinet ...

När värmen kommer vill jag gärna servera Jacob´s Creek Shiraz Rosé. Ett härligt läskande ljust hallonrosa vin. Med en underbar doft av hallon, kompletterad med citrus och en viss kryddighet. Rikligt med bär och kryddor även i smaken. Fruktigt, friskt och rent vin fyller munnen och avslutas med en mjuk och frisk syrlighet. Perfekt till sommaren utemiddagar.

Vinmakaren har skapat ett fruktigt och mjukt vin med shirazdruvor från varma regioner och fått struktur och kryddighet från de svalare shirazregionerna. Druvorna plockades under nattens svalka och pressades så snart de kommit in, för att undvika för mycket skalkontakt och erhålla mesta möjliga fruktighet och syra. /Vinguiden.com


Jacob´s Creek Shiraz Rosé
passar utmärkt till kryddstark mat, ljust kött, kyckling och matiga pastasallader.
har artikelnummer 6401 och kostar 69kr.



//Maud E

RSS 2.0