se vem du är ...

... kvällens budskap var tydligt: Gå ut och andas in
månens sken, se vem du är i detta ljus och låt
ditt inre växa i dess sken. Du är Gudomlig i din
uppenbarelse här på Jorden.


Månsken i Stockholms skärgård

Andas allt detta ljus vidare!


GOTT NYTT ÅR ALLA SILJANS MÅSARS VÄNNER!
Vi kan inget annat än att hjärtligt tacka Er alla för 2009.
Nu ser vi med spänning fram emot vad 2010 kan ha att
erbjuda.

Yvonne
Siljans Måsar

paradiset ...

... finns inom oss! Det är den sista viktiga upplevlese Tor Heyrdahl har, innan han avlider 18 april 2002 i Italien, där han bodde.

Håll gärna koll Svt-dokumentären om honom - om den skulle visas igen:
"På jakt efter paradiset" - en norsk dokumentär från 2007. Thor Heyerdahl är mest känd som den norske äventyrsresanden och forskaren som seglade med sin flotte Kon-Tiki till Polynesien. Här porträtteras de fyra olika kvinnorna i hans långa liv, som levde i olika perioder med Heyerdahl och som tillsammans med honom sökte det jordiska paradiset. Från 31/8.

Det är kanske inte så konstigt att en man som rest, äventyrat och övertygande brann för att pröva sina teorier om kontakter över havet mellan förhistoriska civilisationer - slutligen finner att lyckan/paradiset finns inom! Precis som Paulo Coelhos "Alkemisten" och den andalusiske herdepojken, Santiago, som följer sin dröm om att finna en av världens dyrbaraste skatter. Också han upplever slutligen är att "guldet finns hemma på gården".


Så, nu jag önskar dig och mig klokheten att sluta leta, stanna upp och lita på att paradiset/guldet har vi med oss vart vi går!
Låt 2010 bli året då vi tar ett steg närmare tilliten ...

//Maud E



the most beautiful song ..


RSS 2.0